تخمه هندوانه امروز را می توان مانند سایر آجیل ها یا دانه های گیاهی خورد.
بهترین راه برای مصرف تخمههای هندوانه، تفت دادن آنها مانند تخمههای آفتابگردان است.
با اضافه کردن مقداری نمک و روغن زیتون و پختن آنها در فر با دمای 350 درجه فارنهایت به مدت 10 دقیقه، در کمتر از 15 دقیقه یک میان وعده خوشمزه اما مقوی خواهید داشت!
جوانه زدن تخمه هندوانه یکی دیگر از راه های مغذی برای مصرف آن است. با این حال، کمی وقت گیر است.
حتی میتوانید دانههای خام را بهعنوان میانوعده بخورید یا آنها را روی اسموتیها و سالادهایتان بپاشید تا کمی ترد شوند.
اگر نمی خواهید تمام دانه را بخورید، می توانید آن را پودر کرده و سپس به غذاهای خود اضافه کنید.
تخمه هندوانه منبع عالی منیزیم است که نشان داده شده است که اثرات مفیدی در تنظیم فشار خون دارد بنابراین، مصرف دانه های هندوانه در مقادیر مناسب ممکن است به مدیریت فشار خون کمک کند.
با این حال، مطمئن شوید که آنها را بدون نمک اضافه برشته کنید زیرا سدیم برای افزایش فشار خون شناخته شده است.
بهترین راه برای به دست آوردن حداکثر ارزش غذایی یا سلامتی تخمه هندوانه، مصرف آنها به جای استفاده موضعی از آنها است. همین اصل در مورد مزایای ظاهری مو نیز صدق می کند.
بله، مصرف تخمه هندوانه در دوران بارداری بی خطر است و همچنین می تواند بسیاری از مواد مغذی ضروری مورد نیاز در دوران بارداری را تامین کند.
تخمه هندوانه جایگزین مناسبی برای تنقلات ناسالم، چرب و شیرین مانند چیپس و کلوچه است. آنها ممکن است به دلیل مزایای زیر به کاهش وزن کمک کنند:
تخمه هندوانه حاوی مقدار زیادی فیبر است که می تواند بدون مصرف مقادیر زیاد به احساس سیری کمک کند.
تخمه هندوانه کم کالری است. تقریباً یک مشت تخمه هندوانه فقط حدود 23 کالری دارد.
در حالی که دانههای هندوانه حاوی چربی هستند، اسیدهای چرب غیراشباع هستند و به عنوان «چربیهای خوب» با فواید سلامتی متعدد در نظر گرفته میشوند.