افرادی که زیاد قهوه اسپرسو لایت می نوشند ممکن است کمی بیشتر در معرض خطر ابتلا به این بیماری باشند.
مصرف مقادیر زیاد کافئین ممکن است خطر اضطراب را افزایش دهد، به ویژه در میان افراد مبتلا به اختلال هراس یا اختلال اضطراب اجتماعی.
کمتر رایج است، کافئین ممکن است باعث شیدایی و روان پریشی در افرادی شود که مستعد هستند.
یک مطالعه در سال 2016 به این نتیجه رسید که مصرف زیاد کافئین قهوه فوری در دوران نوجوانی می تواند منجر به تغییرات دائمی در مغز شود.
دانشمندان پشت این مطالعه ابراز نگرانی کردند که این می تواند خطر ابتلا به شرایط مرتبط با اضطراب را در بزرگسالی افزایش دهد.
در سال 2015، گروهی از محققان سطوح نسبتاً بالایی از مایکوتوکسین ها را در قهوه تجاری پیدا کردند.
مایکوتوکسین ها مواد سمی هستند که می توانند قهوه اسپرسو ترک را به عنوان یک محصول طبیعی آلوده کنند.
برخی از مردم نگران هستند که آکریل آمید، که یکی دیگر از مواد شیمیایی موجود در قهوه است، ممکن است خطرناک باشد.
متاآنالیز سال 2017 به این نتیجه رسید که مصرف سه تا چهار فنجان قهوه پاکتی در روز برای اکثر مردم “به طور کلی ایمن” است و انجام این کار در واقع ممکن است خطر ابتلا به برخی از بیماری ها را کاهش دهد.
نویسندگان مطالعه هشدار دادند، با این حال، سیگار کشیدن ممکن است هر گونه فواید نوشیدن قهوه را از بین ببرد.
کافئین یکی از ویژگی های مهم قهوه است، اما قهوه حاوی ترکیبات زیادی است و روش های مختلفی برای نوشیدن آن وجود دارد.
- منابع:
- تبلیغات: