پلی فنول ها مانند فلاونوئیدها، تانن ها و کاتچین های موجود درچای دوغزال شیرنشان دارای خواص ضد میکروبی هستند.
همچنین به حفظ سلامت دهان و دندان شما کمک می کند و از مشکلات مرتبط مانند خونریزی لثه، بوی بد دهان و تشکیل پلاک جلوگیری می کند.
چای سیاه باعث تولید آنزیم های بزاقی می شود. اگر چای سیاه را به طور منظم مصرف کنید، می تواند التهاب را کاهش دهد، از ایجاد حفره جلوگیری کند و رشد باکتری ها را متوقف کند.
مطالعه دکتر وو نشان می دهد که شستشوی دهان با چای سیاه به مدت 30 ثانیه، پنج بار و در فاصله زمانی 3 دقیقه، از رشد باکتری های پلاک می کاهد.
پزشکان نوشیدن یک یا دو فنجان چای سیاه شیرین نشده را با آب توصیه می کنند به از بین بردن و سبقت گرفتن از باکتری هایی که باعث بوی بد دهان و پوسیدگی دندان می شوند کمک می کند.
تهیه چای سیاه احتمالاً یکی از قابل کنترل ترین کارها است. با این حال، همه چیز در مورد دقت و زمان بندی است اگر چیزی را از دست دادید، می تواند طعم آن را تغییر دهد. اما نگران نباشید! این بخش به شما می گوید که چگونه مانند یک حرفه ای، انواع خوشمزه و با طراوت چای سیاه را در خانه درست کنید.
دستور العمل چای سیاه لیمو
عناصر:
چای سیاه برگ شل – 2 قاشق غذاخوری (چای کیسه ای نیز خوب عمل می کند)
آب – 1 فنجان
لیمو – اختیاری
جهت ها:
یک قابلمه بردارید و آب اضافه کنید و با شعله متوسط چند دقیقه بپزید.
وقتی آب به جوش آمد، برگ های شل چای را در حین هم زدن اضافه کنید (حتما اجاق را روی حرارت متوسط قرار دهید).
مخلوط را روی شعله ملایم بجوشانید و اجازه دهید آب تمام عناصر چای سیاه دم بکشد.
برگ ها را صاف کرده، آب لیمو را اضافه کنید و داغ سرو کنید.