پسته تصفیه شده گروه چوب شور روی میز مردم

هنگامی که پسته فندقی دهن بسته به عنوان میان وعده های کنترل شده مصرف می شود، ممکن است از وزن سالم تری در مقایسه با میان وعده های کربوهیدرات تصفیه شده برای افراد دارای رژیم غذایی با کالری محدود برخوردار باشد.

چوب شور این مطالعه شامل 70 فرد دارای اضافه وزن و چاق بود که به مدت 12 هفته حدود 230 کالری پسته یا چوب شور به عنوان میان وعده بعد از ظهر مصرف کردند.

همانطور که انتظار می رفت، هر دو گروه وزن خود را کاهش دادند (001/0≤001)، اما روند کاهش وزن بیشتر در گروه پسته نسبت به گروه چوب شور وجود داشت (P=0.09).

علاوه بر این، کاهش قابل توجهی در شاخص توده بدنی (BMI) در گروه پسته رفسنجان صادراتی(4.3٪ از BMI) نسبت به گروه چوب شور (2٪ از BMI) (P<0.05) و سطح قابل توجهی پایین تر تری گلیسیرید در گروه پسته مشاهده شد.

گروه پسته در مقایسه با گروه چوب شور (P<0.01).

مکانیسم‌های کلیدی کنترل وزن پسته احتمالاً افزایش سیگنال‌های سیری و سیری 85، 93 و کاهش انرژی قابل سوخت و ساز است.

نشانه های بصری پوسته های خالی پسته اکبری دامغان که روی میز جمع می شوند به مردم کمک می کند

مراقب مصرف آنها باشید که منجر به مصرف کالری کمتر می شود، زمان اضافی مورد نیاز برای پوست کندن آجیل و حجم اضافی درک شده هنگام مصرف پسته بدون پوست منجر به مصرف حدود 40٪ کالری کمتر در مقایسه با مصرف کننده شد.

مغز پسته با همان میزان پر بودن و رضایت

پسته کوهی بنه منبع خوبی از فیبر رژیمی است و 2.8 گرم فیبر در هر اونس فراهم می کند که 80 درصد فیبر آن نامحلول است مشاهده شد.

مکانیسم کاهش چربی خون فیبر نامحلول به توانایی آن در افزایش حجم مدفوع و کاهش زمان انتقال در روده، تداخل با کلسترول و جذب صفرا نسبت داده می شود.

  • منابع:
    1. Pistachio nuts: composition and potential health benefits
  • تبلیغات: 
    1. مردی که با خوردن نبات می تواند ذهن افراد را بخواند!
    2. 10 قانونی که برای ثروتمند شدن نیاز است
    3. ماجرای دستگیری شبانه بازیگر سینما

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.